Major klippere

Græsklippere til Golf & ParkContoura Rotor/tromleklipper

MAJOR Contoura plæneklipperen er en holdbar og alsidig løsning til vedligeholdelse af udfordrende og ujævnt terræn. Den robuste ramme, kombineret med de tre klippeled lader maskinen svæve hen over terrænet og giver en ensartet og uovertruffen klipning. Denne græsklipper fungerer effektivt, selv i tæt græs. Klippehøjden kan nemt justeres fra 10 – 110mm, hvilket gør den ideel på og udenfor fairwayen, og den laver perfekt klipning. Strenx ™ 700 MC højstyrkestål anvendes til fremstilling denne græsklipper.


 • Unik drejelig ramme med selvjusterende hævede beslag, muliggør at klippeleddene let følger terrænets ujævnheder
 • Undgå kantsten. Klippeleddene kan hæves for at undgå forhindringer, uden frakobling af PTO
 • Lille venderadius tillader skarpe sving og klipning rundt om forhindringer uden skader på græsunderlaget
 • Fuld bredde på rullerne sikrer maskinen følger ujævnhederne, og giver en ensartet klipning, i både bakket terræn og mindre udfordrende terræner
 • Den tandhjuls drevne transmission eliminerer de problemer man har på remtrukne maskiner.
 • Indbyggede kuglelejer giver rullerne total beskyttelse mod fugt og jord
 • Knivsystemer to i én; en simpel justering konverterer knivene fra fast til svingende

Produktspecifikationer:


TypeMJ75-360

Total bredde3.67m (12′)

Arbejdsbredde 3.60m (11′ 9″) Transportbredde2.14m (7’)

Kraftbehov45-75 HP, RPM/min540

Klippehøjde 10-110mm

Antal rotorer 6, Antal knive12

Vægt1395kg

Knivhastighed 86 m/s, Kapacitet.4 ha/t

MAJOR SYNERGY ROTORKLIPPERE


Major Synergy er en effektiv rotorklipper. Den er opbygget som et universal klipperbord til frontmontage på f.eks. Kubota, Iseki, Ransomers og John Deere’s redskabsbærere


MAJOR CYCLONE ROTORKLIPPERE/BRAKPUDSER


Major Cyclone rotorklippere til frontmontering på redskabsbærere er konstrueret til professionel anvendelse, hvor der forekommer mange forskellige klippeopgaver, og der er behov for fleksibel smidighed. Major Cyclone klarer også arealer med små buske og kraftig bevoksning. 


SWIFT Rotor / tromleklippere – 1 leds trepunktophængt.


En enestående single deck-klipper, som giver en ensartet høj klippekvalitet under selv de mest krævende forhold. Dette opnås delvist ved en 60 mm knivoverlapning. Klipperne er tandhjulsdrevne og kræver begrænset vedligeholdelse, og de leverer en forbedret og ensartet klipning hver gang i en professionel kvalitet, der tåler sammenligning med en cylinderklipper.

Både 1,9 m- og 2,4 m-aggregaterne er robust konstrueret af Strenx™ 700 MC højstyrkestål og varmgalvaniseret iht. EN ISO 1461:2009 for en fordobling af levetiden og en højere ombytningsværdi sammenlignet med lakerede produkter. Alle modeller i Swift-serien leveres med 3 års garanti.

 • En forbedret tandhjulsdrevet transmission forebygger de problemer, der normalt er forbundet med remdrevne klippere
 • 60 mm knivoverlapning giver en flot klipning
 • System til hurtig højdejustering
 • Indbyggede rullelejer med lejeforsegling giver total beskyttelse mod fugt og jord
 • Ruller i fuld bredde følger jordens konturer og giver et professionelt resultat
 • Vaskeslange (gælder alle Swift-klippere)
 • Skraberbjælke fås som ekstraudstyr (alle Swift-klippere))

MAJOR SWIFT

FRONTMONTEREDE ROTORKLIPPERE


Frontmonterede klippere sikrer maksimalt overblik over arbejdsopgaverne. Majors frontklippere er ideelle, når store plæner skal slås, og man også har brug for at kunne køre tæt på forhindringer.  

MAJOR SWIFT LIFTOPHÆNGT ROTORKLIPPER M/ OPKLAP


Der gås ikke på kompromis med klippekvaliteten, når denne klipper med 60 mm overlap mellem knivene og høj knivhastighed tager fat. En specialudviklet gearkasse sikrer optimal klipning selv ved høje arbejdshastigheder. 

Fåes i klippebredde: 4m - 5,4m - 6m

MAJOR SWIFT BUGSEREDE ROTORKLIPPERE


Majors bugserede modeller har de samme suveræne kvaliteter og features som de liftophængte. De bugserede modeller klipper store arbejdsbredder, men er smalle på landevejen og er udrustede i henhold til færdselslovens krav.

Fåes i klippebredde: 4m - 5,4m - 6m - 7,3m

MAJOR TRI-DECK ROTORKLIPPERE


MAJOR TDR-serien er markedsførende i plæneklippere til store arealer. Der er to klippebredder,  4,9 m og 6,1 m. Det patenterede bevægelige trepunktssystem gør det muligt for maskinen at hæve sig over terrænets ujævnheder og derved undgå en overdreven nedklipning af græsset. 


Copyright © 2012 cmate.eu                        CMATE ApS - Birkemosevej 77 - DK - 6000 Kolding - info@cmate.eu - +45 2185 5660